• Despre noi

   

  Cine suntem?

  KLASTIL a organizat primele CURSURI DE FRIZERIE CANINA din ROMANIA!

  In anul 2010, cand ne-am dorit sa organizam primele cursuri de frizerie canina, ne-am lovit de un impediment major: meseria de frizer canin nu exista in tara noastra, cu toate ca pe piata internationala se practica deja de mai bine de 20 de ani.

  Printr-un efort sustinut pe parcursul a doi ani de zile, am reusit sa obtinem toate avizele si autorizatiile necesare pentru a introduce meseria de frizer canin in Nomenclatorul Meseriilor din Romania.

  Astfel, dorinta noastra a devenit realitate: din anul 2012, KLASTIL este prima scoala de frizerie canina din Romania care functioneaza la standarde europene si ofera cea mai buna pregatire cursantilor sai!

  Ce facem?

  KLASTIL organizeaza CURSURI DE FRIZERIE CANINA in CLUJ!

  Sediul nostru din Cluj-Napoca ofera un mediu profesionist, placut si relaxat, in care, sub atenta indrumare a profesorilor nostri talentati, vei deprinde arta ingrijirii animalelor de companie. Accesibil oricui, un curs de frizerie canina se adreseaza atat celor fara o experienta relevanta in acest domeniu, cat si celor care au practicat aceasta meserie fara a fi certificati.

  Un curs de frizerie canina dureaza 30 de zile si cuprinde doua module: unul teoretic, si unul practic. Modulul teoretic cuprinde informatii concise si bine structurate, pornind de la istoria cainelui si clasificarea raselor, anatomia cainelui si tipuri de blana, pana la dermatologie si tips&tricks despre cum se alege tunsoarea potrivita pentru fiecare rasa. In cadrul modulului practic, de la familiarizarea cu cateii si invatarea tehnicilor de baza, pana la tehnicile finale de frizerie canina, se lucreaza minutios la eficienta, precizia si acuratetea in miscari, exersand pe diferite rase de caini. Cursantii au la dispozitie ustensile profesionale: mese hidraulice, masini de tuns Moser si foarfeci Artero.

  Afla mai multe detalii despre cursul de coafor canin! 

  Ce oferim?

  KLASTIL ofera absolventilor sai o DIPLOMA DE FRIZER CANIN!

  In urma absolvirii examenului (scris, oral, proba practica), vei obtine o diploma de frizer canin acreditata de Ministerul Muncii si cel al Educatiei din Romania, recunoscuta in toata Uniunea Europeana. 

  Numarul posesorilor de animale de companie care inteleg importanta toaletarii regulate pentru un catel sanatos, frumos si fericit este tot mai mare, si tocmai de aceea numarul saloanelor de toaletaj canin este si el in crestere. Din pacate, nu se poate spune acelasi lucru si despre un personal calificat in cosmetica si coafura canina, cererea de frizeri canini specializati fiind, in consecinta, foarte ridicata.